Laddbox

Ladda din bil hemma och sänk dina transportkostnader samtidigt som du bekvämt förenklar dina laddningsrutiner.

Laddbox

Med en egen elbilsladdare kan du ladda din bil hemma, på jobbet eller i ditt garage när det passar dig.

Att investera i en elbilsladdare

Att investera i en elbilsladdare är ett smart val för dig som vill köra din elbil på ett enkelt och smidigt sätt. Med en egen laddare hemma behöver du inte längre tänka på att stanna vid en offentlig laddningsstation och vänta på att din bil ska laddas upp. Istället kan du ladda din elbil på din egen tomt eller i din egen parkeringsplats när det passar dig.

Fördelar med elbilsladdare

En av fördelarna med att investera i en elbilsladdare är att det kan öka värdet på din fastighet. Många köpare letar efter fastigheter med redan installerade laddare, vilket kan öka värdet på din bostad eller arbetsplats.

Elbilsladdare är en hållbar investering för miljön eftersom du kan ladda bilen med förnybar energi, exempelvis från solpaneler på taket. Detta minskar ditt koldioxidavtryck och gör att du kan köra din elbil med ännu mindre miljöpåverkan.

Hos oss kan du lita på hög kvalitet och pålitlighet när det gäller elbilsladdare. Välj oss och kör din elbil med trygghet och bekvämlighet!

 

Installera laddbox med bidrag för grön teknik

När du köper en laddbox med installation till ditt hem är du berättigad en skattereduktion på 50%.

Det beror på batteriets storlek och vilken typ av laddare som används. Med en vanlig laddare kan det ta mellan 6-12 timmar att ladda bilen helt, medan en snabbladdare kan ladda upp till 80% av batteriet på bara 30 minuter.

Ja, det går att ladda en elbil i ett vanligt vägguttag, men det tar mycket längre tid än med en elbilsladdare. Dessutom kan det vara farligt att använda ett vanlig eluttag eftersom det inte är utformat för en sådan hög belastning.

Kallt väder kan påverka laddningstiden och batteriets prestanda. Det kan ta längre tid att ladda batteriet i kallt väder och bilens räckvidd kan också minska.

Ja, det finns olika typer av elbilsladdare, inklusive vägguttagsladdare, väggboxar och snabbladdare. De skiljer sig åt i laddningstid och kapacitet, och vissa modeller kan även erbjuda funktioner som fjärrövervakning och betalningssystem.

Installationen av laddboxen görs direkt i din elcentral och måste därför utföras av en certifierad elektriker. Vilket vi på Soloptimering Sverige alltid tillhandahåller. 

 

Offertformulär

Ta steget mot att producera din egen el redan idag!

Klicka här och be om en offert

Offertformulär

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.